OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Hüseyin Cengiz İmam Hatip Ortaokulu

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef LGS 2025 Proje çalışmalarımıza başladık.

May

Öğrencilerimizin LGS hazırlık sürecinde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "Hedef LGS 2024 projesi" kapsamında paydaş olarak faaliyetlerimiz devam ediyoruz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Hedef LGS 2024 Projesi çalışmaları kapsamında okul rehberlik servisimiz tarafından LGS 2024'e hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimize "Dikkat ve Odaklanma" konulu seminer düzenlendi.

Mrt

Hedef LGS 2024 faaliyetleri kapsamında yapılan çalışmalar velilerimize anlatıldı.

Mrt

Hedef LGS 2024 faaliyetleri kapsamında öğrencilerimize verimli ders çalışma sunumu yapıldı.

Mrt

Hedef YKS-LGS 2024 İl Rehberlik koordinatör bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programının tanıtımı amacıyla pano çalışması yapılmıştır.

Ara

Osmaniye Okuyor Projesi ve Okulumuzun “Okuyan Hafızlar Projesi” etkinliklerinde bu ay okur-yazar buluşması adı altında öğrencilerimiz yazar Metin Özdamarlar ile bir araya geldi.

Ara

Öğrencilerimizi LGS hazırlık sürecinde farklı yönlerden desteklemeye devam ediyoruz.

Ara

LGS motivasyon ve bir üst öğrenim rehberliği amacıyla okul tanıtım gezilerimiz devam ediyor.

Ara

Öğrencilerimizi LGS hazırlık sürecinde en iyi şekilde yetiştirmek için farklı faaliyetlere devam ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizle Osmaniye 7. Kitap Fuarına gezi güzenledik.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü imam hatip okulları arası mesleki yarışmalar il finali okulumuz ev sahipliğinde gerçekleşti.