OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Hüseyin Cengiz İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Hüseyin Cengiz İmam Hatip Ortaokulu

03288120730
Adres
YAVERPAŞA MAH. 12016 SK. Ş.HÜSEYIN CENGIZ IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 24A MERKEZ / OSMANİYE
Vizyon
İslam dinini doğru kaynaklardan öğrenen, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, öğrendiklerini hayatına yansıtan, kendiyle barışık; insana, düşünceye, özgürlüğe, toplumun değerlerine ve kültürel mirasa saygı duyan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli, manevi, bilimsel ve hukuksal temelde hareket edip; öğrencilerimizi evrensel değerleri içselleştirmiş, değişime ve gelişime açık, anayasa ve Atatürk ilkelerine bağlı, içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluk sahibi, ahlaki olgunluğa sahip, mutlu fertler olarak yetiştirecek eğitim öğretim ortamını oluşturmak.
10.20 - 16.50
Servis
Evet
İl Merkezi
İl Merkezinde
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Proje Çalışmaları
Okulumuzda tüm öğrencilerimiz "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamındadır.